x

РЕГЕНЕРИРАЧКИ ШАМПОН ЗА СУВА И ОШТЕТЕНА КОСА

Збогатен со органски серум против опаѓање на коса од маслиново масло и коњско опавче. Ја обновува косата од коренот до врвовите. Дава ефект на здрава и негувана коса.
• Го продолжува животниот век на влакното • Го намалува влијанието на надворешните фактори.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.