x

ШАМПОН ОД ЛОВОРОВ ЛИСТ ЗА МAСНА КОСА

Спречува липоидоза на косата. Ја зајакнува косата без да ја прави потешка.
• Збогатен со органски серум против опаѓање на коса • Го продолжува животниот век на влакното • Го намалува влијанието на надворешните фактори.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.