x

ШАМПОН ОД ДИВ Ф’СТАК ЗА ЗДРАВА И СЈАЈНА КОСА

Шампон против првут. Го смирува скалпот. Спречува формирање на првут до 100%. • Збогатен со органски серум против опаѓање на коса • Го продолжува животниот век на влакното • Го намалува влијанието на надворешните фактори.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.