x

ШАМПОН ОД КОПРИВА ЗА ТЕНКА И СЛАБА КОСА

Шампон за зголемување на волуменот на тенката коса. Доведува до згуснување на косата. Дава постојан волумен и облик на косата.
• Збогатен со органски серум против опаѓање на косата • Го намалува ефектот на надвoрешните фактори на косата.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.