x

ШАМПОН ОД ЛУК БЕЗ МИРИС ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОСА

Шампон од бел лук за сите типови коса. Создаден со целосно зачувување на содржината и придобивките од белиот лук.
• Серум со органско масло од бел лук • Делува против опаѓање на косата • Дава сјај и цврстина на косата.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.