x

DERMAGEN FORTE ШАМПОН

Bioxsine Dermagen Forte е природна формула против губење на косата. Ефикасноста на BIOXSINE Forte шампонот е докажана во клиничките тестови спроведени со користење на финалниот производ.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: За најдобри резултати употребувајте го шампонот два до три пати неделно, со задржување на смесата 4-5 минути, а потоа темелно исплакнете. Погоден и за секојдневна употреба. BIOXSINE Forte шампонот се препорачува за континуирана употреба.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ: За да добиете ушто подобри резултати, користете го шампонот во комбинација со BIOXSINE Forte спрејот.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.