x

BIOXSINE ACNIUM МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА КОЖА

Маска за лице за проблематична кожа, склона кон акни со матирачки ефект. Помага за ублажување на несовршеностите на кожата благодарение на комплексот Sebo-Balance, кој ги чисти порите.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.