x

BIOXSINE ACNIUM КОНЦЕНТРИРАН ГЕЛ ЗА АКНИ

Концентриран гел за акни, за брзо дејство. Помага за ублажување на несовршеностите на кожата благодарение на комплексот Sebo-Balance, кој ги чисти порите.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.