x

BIOXSINE MELA TONE ПИЛИНГ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ

Пилинг гел за лице, за регулирање на тонот на кожата. Нежен пилинг гел со фини гранули кој помага за регулирање на тонот на кожата, дава блескав и изедначен тен и ја негува кожата.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.