x

BIOXSINE MELA TONE КОНЦЕНТРИРАН ГЕЛ

Концентриран гел, за избледување на флеки. Интензивен концентриран гел за самата флека што помага да се создаде еднаков тон на кожата и да се добие изедначен тен на лицето.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.