x

BIOXSINE MELA TONE ДНЕВНА КРЕМА ПРОТИВ ФЛЕКИ

Дневна крема против флеки и за изедначување на тонот. Дневен крем за нега и избелување на флеки со УВ заштита, кој помага да се добие еднаков тон на кожата но и дава природен сјај, еластичност и обезбедува влажност на кожата.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.