x

AQUA THERMAL МЕДИЦИНСКИ ШАМПОН ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП

Моќна формула за смирување на инфламацијата, чешањето, регулирање на Ph вредноста, зајакнување на природниот заштитен слој на кожата како и намалување на хиперсензитивноста на корените на влакната. Не ја суши кожата и косата, темелно ја чисти и го отстранува вишокот на маснотии.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете со нежно масирање мала количина од Bioxsine шампонот за чувствителен скалп на Вашата коса, сè додека не добиете пена. Исплакнете и повторете го процесот доколку е потребно. Во случај да дојде во контакт со очите, исплакнете со многу вода.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.