x

AQUA THERMAL МЕДИЦИНСКИ ШАМПОН ЗА СЕБОРОИЧЕН ДЕРМАТИТ

Моќна формула за смирување на инфламацијата, чешањето, видливото луштење и лупење на кожата на скалпот. Себореичен дерматит е папулосквамозно пореметување кое се јавува на кожата богата со лојни жлезди и себум, како скалпот, лицето и трупот.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесувајте 3 пати неделно, најмалку 3 недели. Нанесете го со масирање на влажна коса, сè додека не добиете пена, и оставете да дејствува 3 минути. Повторете го процесот доколку е потребно и убаво исплакнете ја косата.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.