x

DERMAGEN ШАМПОН ЗА МАСНА КОСА

Bioxsine Dermagen шампонот против опаѓање и прекумерно мастење е хербален шампон формулиран специјално за лицата кои се соочуваат со губење на косата и имаат пробем со зголемено мастење на косата и скалпот.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете го шампонот BIOXSINE на влажна коса, нежно масирајте го скалпот 4-5 минути и добро исплакнете. Може да се користи секојдневно. За да добиете позитивни резултати, препорачуваме да го користите BIOXSINE шампонот на континуирана основа.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ: За да добиете уште подобри резултати, користете го со BIOXSINE Serum во ампули.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.