x

DERMAGEN ШАМПОН ЗА СУВА/НОРМАЛНА КОСА

Bioxsine Dermagen шампонот против опаѓање и третман на сувата/нормалната коса е хербално решение кое е клинички тестирано на Универзитетот во Павија.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете го шампонот BIOXSINE на влажна коса, нежно масирајте го скалпот 4-5 минути и добро исплакнете. Може да се користи секојдневно. За да добиете позитивни резултати, препорачуваме да го користите BIOXSINE шампонот на континуирана основа.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ: За да добиете уште подобри резултати, користете го со BIOXSINE Serum во ампули.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.