x

DERMAGEN СЕРУМ ВО ПЕНА

Bioxsine Dermagen серум во пена е хербална формула специјална за лица кои се соочуваат со губење и проретчување на косата. Помага при обликување на истата и дава ефект на благо зацврстување. (Природна заменска солуција за гел, лак за коса, восок)

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Два пати дневно, наутро и навечер, со втривање во коренот на косата.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ: За да добиете уште подобри резултати, користете со BIOXSINE Serum во ампули.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.