x

DERMAGEN СЕРУМ ВО АМПУЛИ

Bioxsine Dermagen серум во ампули е хербална формула составена од високо дозирани фитоекстракти, витамини и минерали. Наменета за лица кои се соочуваат со проретчување и опаѓање на косата или сакаат да постигнат зајакнување и згуснување на влакното.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Третманско лечење на алопеција:

Фаза 1: 24 ампули, по 3 ампули неделно, директно во коренот на косата, без измивање.
Фаза 2: 24 ампули, по 2 ампули неделно, директно во коренот на косата, без измивање.
Фаза 3: 24 ампули, по 1 ампула неделно, директно во коренот на косата, без измивање.
Третман за стимулација на раст на нова коса и згуснување: Континуирана употреба на 1 ампула неделно.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ: За најдобри резултати користете го серумот во комбинација со соодветниот Bioxsine Dermagen шампон i Bioxsine таблетите.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.