x

FEMINA ШАМПОН ЗА ЖЕНИ ЗА МАСНА КОСА

Bioxsine Dermagen Femina шампонот за жени за масна коса е хербален шампон формулиран специјално за лицата кои се соочуваат со губење на косата и сакаат да го задржат и поттикнат растот на посилна и поотпорна коса. Femina формулата е идентична со Bioxsine Dermagen линијата од хранлив аспект, но дополнително збогатена со пантенол и силикон, за полесно расчешлување на долгата коса.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете го шампонот BIOXSINE на влажна коса, нежно масирајте го скалпот 1,5-2 минути и добро исплакнете. Може да се користи секојдневно. За да добиете позитивни резултати, препорачуваме да го користите BIOXSINE шампонот на континуирана основа.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ: За да добиете уште подобри резултати, користете го во комбинација со BIOXSINE Serum.

Нарачај веднаш

Нарачај го продуктот

При нарачка не плаќате ништо, а ќе ве исконтактира нашиот агент за повеќе детали.